Speakers Of MiExpo Digital Summit

We Explain How Institutions Can Tackle The Complexity Of The Market Today!

Excepteur sint occaecat cupidatat non proident sunt iculpa qui officia deserunt mollit anim est. laborum sed perspiciatis unde omnis natus error sit voluptatem accusantium dolore mque laudantium totam rem aperiam.

Dicta sunt explicabo. nemo enim ipsam voluptatem quia magni voluptassit aspernatur aut odit aut fugit sed quia consequuntur magni dolores eos.

0

Conference
Tickets Confirmed

0

Internationally
Talented Speakers

0

Food Coffee &
Workshop Breaks

0

Sponsors Ready
To Partcipate

Speakers Of MiExpo Digital Summit

Our Speakers

Dolor sit amet consectetur elit sed do eiusmod tempor incd idunt labore et dolore magna aliqua enim ad minim veniam quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip exea commodo conse quat.duis aute irure dolor in reprehen derit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur.

Proident sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum. Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium.

Paul Wilson

Lead Speaker

Amanda Tim

Lead Speaker

Robert Gates

Lead Speaker

Paul Wilson

Lead Speaker
Welcome To MiExpo Conference

The Digital Prespective To Ensure Communication

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elitm sed eiusmod tempor incididunt ut etsu dolore magna aliquatenim ad minim veniam quis nostrud exercitation ullamco laboris nis ex ea commodo consequat duis aute irure dolorn reprehenderit.
  • 2k Tickets Confirmed
  • 18 Talented Speakers
  • 30 Food Coffee Breaks

Event Schedule

  • Day 1 16 Ιουνίου 2023
  • Day 2 17 Ιουνίου 2023
  • Day 3 18 Ιουνίου 2023
18:30
---
19:15
Γιάννης Κοροβέσης

Masterclass Πόσιμου Νερού Λουτρακίου

Παρουσίαση από τον Γιάννη Κοροβέση, τον πρώτο Σομελιέ Νερού στην Ελλάδα, ο οποίος έχει λάβει την απαραίτητη εκπαίδευση ΄ώστε να μπορεί να αναγνωρίζει τις οργανοληπτικές διαφορές μεταξύ των εμφιαλωμένων νερών και να είναι σε θέση να δημιουργεί γευστικούς συνδυασμούς με φαγητό. Ο κος Κοροβέσης θα παρουσιάσει τις ιδιότητες του πόσιμου νερού του Λουτρακίου, το οποίο που βγαίνει από τις πηγές της περιοχής και έχει μεγάλη σημασία για την υγεία και την καλή λειτουργία του ανθρώπινου οργανισμού και γι’ αυτό το λόγο εμφιαλώνεται.
19:30
---
21:00
Διάφοροι Σεφ

Live Cooking Event

Παρακολούθηση Live Cooking -παρασκευές παραδοσιακών και σύγχρονων συνταγών από σεφ εγνωσμένης αξίας με χρήση χαρακτηριστικών τοπικών προϊόντων της Κορινθιακής γης, σε ζωντανή παρασκευή και εκτέλεση μπροστά στους συμμετέχοντες φιλοξενουμένους, εξειδικευμένους δημοσιογράφους τουρισμού και γαστρονομίας -bloggers- τουριστικούς πράκτορες.
10:30
---
11:30
Markellos Olive

Επίσκεψη στο Markellos Olive

Επίσκεψη Δημοσιογράφων- Bloggers Γαστρονομίας στην μονάδα παραγωγής ελαιολάδου, Μarkellos Olive. Οι εγκαταστάσεις του ελαιοτριβείου βρίσκονται στο Γαλατάκι, ένα χωριό 9 μόνο χιλιόμετρα απόσταση από τον ισθμό της Κορίνθου. Η μονάδα διαθέτει όλες της απαραίτητες πιστοποιήσεις που διασφαλίζουν την υψηλή ποιότητα του ελαιολάδου που παράγεται και εμφιαλώνεται ενώ παρέχει και πρωτοπόρες υπηρεσίες, όπως Olive Oil tour & tasting μέσω virtual παρουσίασης.
12:00
---
13:00
Τα Γεράνεια

Επίσκεψη στα Γεράνεια

Επίσκεψη Δημοσιογράφων- Bloggers Γαστρονομίας στη βιοτεχνία παραγωγής εκλεκτών λουκουμιών «ΤΑ ΓΕΡΑΝΕΙΑ»
Experience Perachora

Η Γιορτή του Τραχανά στην Περαχώρα

Η ομάδα του Experience Perachora διοργανώνει  ΓΙΟΡΤΗ ΤΡΑΧΑΝΑ στο πλαίσιο του Γαστρονομικού Φεστιβάλ, Taste of Loutraki. Η εκδήλωση ξεκινάει με επίδειξη της παραδοσιακής διαδικασίας της κατασκευής τραχανά. Παράλληλα οι επισκέπτες θα έχουν την δυνατότητα να γευτούν φαγητά με βάση τον τραχανά, παρέα με κρασί και υπό το άκουσμα μουσικής Dj.

Πρόγραμμα της γιορτής: 19:30 Έναρξη εκδήλωσης

- Live cooking γευσιγνωσία Τραχανότο- Live cooking από ένα δημιουργικό πιάτο που θα περιέχει τραχανά.

Τα πιάτα θα επιμεληθούν οι σεφ: 1) Κωνσταντίνος Βασάλος 2) Chef Στεφανία Βασιλείου 3) Chef Δημήτρης Φαρμάκης

- Γευσιγνωσία ,κεράσματα , που περιέχουν τραχανά Βλάχα , παραδοσιακά ζυμαρικά Λουτρακίου.

-Η διατροφολόγος Σοφία Χόνδρου θα μιλήσει για την διατροφική αξία του τραχανά

- Παρουσίαση από την οινολόγο Ιωάννα Δαβλέρη και γευσιγνωσία κρασιών Papagianakopoulos Winery

- Έκθεση και γευσιγνωσία Κορινθιακών  προϊόντων από Corinthian Taste

21.30 -22.00 Λήξη εκδήλωσης

   
11:00
---
13:00
Chefs by Comer Group Hotels

Wine & Food Pairing

Σε ένα μέρος όπου η ανεπιτήδευτη πολυτέλεια συνδυάζεται αρμονικά με τη φυσική ομορφιά, την επιβλητική θέα και τις υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, στο πολυτελές Ξενοδοχείο Wyndham Loutraki Poseidon Resort, με θέα στον Κορινθιακό κόλπο και με τον ελληνικό ήλιο να καθρεπτίζεται στο νερό. Θα συμμετέχουν Wine Sommelier και σεφ του Comer Group Hotels οι οποίοι θα παρουσιάσουν 4-5 κρασιά Νεμέας, συνοδευόμενα από Κορινθιακές, σύγχρονες συνταγές, με χρήση τοπικών προϊόντων.
Welcome To MiExpo Conference

Get Your Tickets

Standard Pass
$1201 DAY
  • Full Conference(Includes workshop, coffee etc)
  • Live Videos(Can access online free)
  • Meet Speaker(Ask questions privately)
BUY TICKET
Our prices includes 10% charges
Flexible Pass
$2702 DAY
  • Full Conference(Includes workshop, coffee etc)
  • Live Videos(Can access online free)
  • Meet Speaker(Ask questions privately)
BUY TICKET
Our prices includes 10% charges
Business Pass
$3403 DAY
  • Full Conference(Includes workshop, coffee etc)
  • Live Videos(Can access online free)
  • Meet Speaker(Ask questions privately)
BUY TICKET
Our prices includes 10% charges
Appreciate Our Kind Partners Sponsors & Exhibitors

Sponsors & Exhibitors