Πρόγραμμα της γιορτής: 19:30 Έναρξη εκδήλωσης
- Live cooking γευσιγνωσία Τραχανότο- Live cooking από ένα δημιουργικό πιάτο που θα περιέχει τραχανά.
Τα πιάτα θα επιμεληθούν οι σεφ: 1) Κωνσταντίνος Βασάλος 2) Chef Στεφανία Βασιλείου 3) Chef Δημήτρης Φαρμάκης
- Γευσιγνωσία ,κεράσματα , που περιέχουν τραχανά Βλάχα , παραδοσιακά ζυμαρικά Λουτρακίου.
-Η διατροφολόγος Σοφία Χόνδρου θα μιλήσει για την διατροφική αξία του τραχανά
- Παρουσίαση από την οινολόγο Ιωάννα Δαβλέρη και γευσιγνωσία κρασιών Papagianakopoulos Winery
- Έκθεση και γευσιγνωσία Κορινθιακών προϊόντων από Corinthian Taste
21.30 -22.00 Λήξη εκδήλωσης